Volen escoles en castellà? Endavant…

A mi ja fa temps que se m’estan inflant els collons de fer pedagogia a Espanya. I encara se m’inflen més quan són gent que viu a Catalunya qui mostra un autèntic despresci pel país on viuen, i en el tema de l’inmersió lingüística especialment.

Volen escoles amb educació en castellà? Endavant. Qui hi aniria? La xusma més inadaptada, els "nengs", fills d’immigrants que no són capaços d’entendre que "café con leche" i "cafè amb llet" són el mateix i els rebotats que no volen enlloc més.

Potser així la resta, les famílies catalanoparlants i les famílies castellanoparlants que si entenen que l’escola en català és positiva per als seus fills, podrem tenir una educació de qualitat i no haurem d’agantar tota la colla de "garrulos" d’abans.

Un exemple:

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Volen escoles en castellà? Endavant…

  1. Tresinores diu:

    si volen ewscolen en español, que vagin a ESPAÑA.

  2. Your article is really good,give me a new view!

Els comentaris estan tancats.