Ni tan sols un bon gestor

S'ha dit que el tripartit 2 serà un govern de gestió, que primarà la política social per sobre de la política identitària, que on realment es mou bé Montilla és als despatxos, que pel seu pefil de bon gestor serà millor President que candidat.

Al President Maragall, sempre se li va retreure la seva facilitat per crear conflictes on no n'hi havia, de fer el que es van anomenar "Maragallades". Tant va arrivar a irritar al PSOE i de rebot al PSC, que el van acabar defenestrant, impedint-li optar a la reelecció.

Doncs bé, quan de temps ha estat "ministro de industria" el senyor Montilla? 2 anys? Escassos… Heu fet recompte dels merders que ha arrivat a organitzar? I precisament a indústria, un dels ministeris que passen més desapercebuts:

 • El show de la opa: Les males llengües deien que va ser la seva manera d'agrair a "la Caixa" la renegociació del deute del PSC. Com diu la frase feta: "Amb amics com aquests, qui vol enemics…".
 • Trasllat de la comissió del mercat de les telecomunicacions: Ahir mateix,  el Tribunal Suprem, anul·lava el reial decret pel qual es formalitzava el trasllat per defectes de forma, és a dir, perquè estava mal confeccionat.
 • Un que sobra a Barcelona, Clos a Madrid: Davant la remota possibilitat de perdre l'Alcaldia de Barcelona, amb un Clos cremat davant de l'opinió pública, calia fer la nova operació de "marketing" per promocionar a Jordi Hereu.
 • La veu de Catalunya al govern espanyol?: Alguns consideraven Montilla com l'ambaixador de Catalunya al govern central. Doncs bé, l'1 d'Octubre, l'endemà de l'aprovació de l'Estatut al Parlament, Montilla anunciava que intentaria esmenar-lo en la direcció del que proposava el PSC. Qui és el que realment va vendre l'Estatut? 

En 2 anys…

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Ni tan sols un bon gestor

 1. tresinores diu:

  Tens molta raó, de bon gestor res de res. En aquest sentit et recomano un post que vaig fer que es diu “el montillisme a Cornellà” seguint el link:

  http://tresinores.bloc.cat/post/6437/109446

  La veritat, si pares a pensar que aquest serà el president… t’entra de tot.

 2. Marc diu:

  A Catalunya ara no li cal un gestor que administi despesa sinó un líder que assenyali inversions per al futur.

  Fins aviat,
  Marc

 3. A Catalunya ara no li cal un gestor que administi despesa sinó un líder que assenyali inversions per al futur.

 4. cal un gestor que administi despesa sinó un líder que assenyali inversions per al futur.

Els comentaris estan tancats.